´╗┐

Caracterizarea zodiilor

Zodia varsatorVARSATOR
20 ianuarie-18 februarie

Caracterizarea zodiei varsator


Nativul din zodia Varsatorului este neconventional, altruist, generos, sensibil, dar cu un temperament sanguin, imprevizibil, este la fel ca o furtuna, care vine dar nu poti sa stii cand si cu ce forta. Caracteristucile zodiei sunt: excentricitatea, geniul, inventivitatea, spiritul revolutionar, libertatea interioara si independenta totala.

Varsatorii sunt singuratici de felul lor, exagerat de sensibili si usor de ranit isi doresc o viata prospera si plina de impliniri dar nu se poate spune despre ei ca sunt lacomi. Sunt persoane harnice care muncesc neincetat fiind dispusi sa munceasca din greu pentru a-si indeplinii un vis, niciodata nu cer mai mult decat li se cuvine de drept.

Au o intuitie dezvoltata, cu ajutorul careia descopera instinctiv intentiile celor cu care vin in contact si personalitatea acestora. Neglijeaza aspectele cotidiene ale vietii, se plictisesc usor si de aceea cauta mereu emotii noi si puternice. Sunt atrasi de stiinta, incerca mereu sa descopere ceva prin care sa modernizeze si sa usureze munca sau incearca sa schimbe si sa perfectioneze societatea. Ambitia lor este sa faca ceva important si cu insemnatate in viata pentru umanitate.

Datorita vointei si optimismului fara margini de care da dovada Varsatorul nu exista limite pe care sa nu le poata atinge. Este adeptul muncii in echipa, stie sa-si asume responsabilitati, dar datorita idealismului exagerat cauta sa-i multumeasca pe toti, lucru ce se intampla rar.

Se adapteaza usor la cele mai dificile situatii, gasind mereu solutii originale care-l ajuta sa rezolve cele mai grele probleme. Varsatorului nu-i plac convenientele si traditiile, cautand mereu metode si cai originale, are o fire creatoare, mereu inovand si inventand cate ceva, gaseste mereu o metoda noua pentru a construii ceva nou mai bun si mai util.

Are idei geniale, tenacitate si multa incapatanare. Este dotat cu o forta de concentrare uriasa deseori uitand de cei din jur. Varsatorii sunt contestatari autentici, gata oricand sa desfiinteze trecutul care nu mai foloseste, fara sa se intrebe daca mai merita pastrat ceva.

Varsatorul isi ascunde adevaratele sentimente, desi ocupatia lui favorita este descoperirea sentimentelor ascunse ale altora. In dragoste nu se poate spune despre Varsator ca-si pierde capul, isi iubeste jumatatea dar are nevoie de libertate si de un partener care sa-i accepte excentricitatile.

Elementul predominant: Aerul.
Planeta guvernatoare: Uranus.
Atributele zodiei: Inteligenta, fire creatoare, sinceritate, intuitie dezvoltata, forta de concentrare.
Defectele zodiei: Excentricitate, anarhism si tendinte rebele, imprevizibil cu schimbari fulgeratoare a temperamentului.


Caracterizarea zodiilor

Bijuteria de lux Papillon Construct