Feng Shui

numarul KUAEnergii pozitive sau negative

Feng Shui-ul isi are inceputurile in cultura chineza unde Feng inseamna vant, iar Shui apa, deoarece inteleptii chinezi spun ca vantul domol si apa lin curgatoare au fost intotdeauna asociate cu prosperitatea continua si cu o sanatate puternica. Arta Feng Shui-ului pune accent pe traiul in armonie cu natura si pe un echilibru energetic capabil sa aduca bunastarea in viata celor ce pun in practica aceasta arta. In Feng Shui, totul are o cauza, o interpretare si un efect. O persoana cu Feng Shui bun este usor de recunoscut printr-o viata prospera, linistita si implinita pe toate planurile: energetic, spiritual, amoros, profesional sau material. Numarul Kua reprezinta cea mai rapida si usor de aplicat formula Feng Shui, deoarece numarul Kua dezvaluie energiile potrivite ale fiecarei persoane, relevandu-i daca face parte dintre oamenii ce isi extrag potentialul energetic din zona rasaritului sau cea a apusului.

Numarul Kua pune baza pe punctele cardinale ce pot aduce energii pozitive sau negative si in plus, cele patru directii benefice si inca patru directii negative. Feng Shui-ul celor Opt Palate diferentiaza si patru tipuri de ghinion, astfel ca directia care atrage fiecare tip de ghinion este si ea unica, in functie de numarul Kua, astfel pentru a se evita ghinionul, trebuie determinate cele patru directii nefaste si trebuie evitat statul cu fata orientata spre acele directii cand se munceste, cand se doarme, cand se fac afaceri sau cand se iau decizii importante. Numerele Kua specifice persoanelor dominate de directia estului sau a rasaritului sunt numerele 1, 3, 4 si 9, iar cele caracteristice orientarii vestice sau a apusului sunt numerele 2, 6, 7 si 8. In functie de orientarea energetica a personalitatii tale vestica sau estica poti descoperi care sunt directiile tale norocoase Feng Shui.

Descopera ce animal ai fost in ultima ta viata din regnul animal, si in ce fiinta superioare te vei reincarna pentru a parcurge scara evolutiei spirituale. Reincarnarea dupa moarte reprezinta o doctrina populara in numeroase religii orientale cum ar fi hinduismul, budismul, jainismul si druzismul, al carei concept este indicat de faptul ca un individ se incarneaza dintr-un corp in altul, insa acesta poate fi de natura umana, animala sau vegetala.

Reincarnarea reprezinta o credinta filosofico-religioasa conform careia spiritul supravietuieste mortii trupului, pentru a reveni dupa un interval intr-un nou trup, de unde isi continua evolutia spirituala, insa conform credintei reincarnarii, o noua personalitate este dezvoltata la fiecare viata noua in lumea fizica, dar o parte a fiintei ramane permanent prezenta pe parcursul acestor vieti succesive.

Genul:


Selecteaza ziua, luna si anul:
Faci parte din grupul de:


Numarul tau KUA este:

Dupa ce ai aflat numarul Kua personal cu ajutorul tabelului de mai jos poti determina directiile faste si pe cele nefaste, dupa care poti folosi aceste informatii pentru a creea un Feng Shui cat mai favorabil locului de munca sau casei tale.

Directiile favorabileNumarul KUA Succes Sanatate Dragoste Dezvoltare personala

Directiile favorabile in functie de numere!
1 Sud-est Est Sud Nord
2 Nord-est Vest Nord-vest Sud-vest
3 Sud Nord Vest Nord-est
4 Nord-vest Sud-est Vest Nord-est
5 (barbati) Est Vest Nord-vest Sud-vest
5 (femei) Sud-vest Nord-vest Vest Nord-est
6 Vest Nord-est Sud-vest Nord-vest
7 Nord-vest Sud-vest Nord-est Vest
8 Sud-vest Nord-vest Vest Nord-est
9 Est Sud-est Nord Sud

Succes / Sheng Chi


Sanatate / Tian Yi


Dragoste / Nien Yen


Dezvoltare personala / Fu Wei


Directiile nefavorabileNumarul KUA Accidente Cinci stafii Sase ucideri Pierdere totala

Directiile nefavorabile in functie de numere!
1 Vest Nord-est Nord-vest Sud-vest
2 Est Sud-est Sud Nord
3 Sud-vest Nord-vest Nord-est Vest
4 Nord-vest Sud-vest Vest Nord-est
5 (barbati) Est Sud-est Sud Nord
5 (femei) Sud Nord Est Sud-est
6 Sud-est Est Nord Sud
7 Nord Sud Sud-est Est
8 Sud Nord Est Sud-est
9 Nord-est Vest Sud-vest Nord-vest

Accidente / Ho Hai


Cinci stafii / Wu Kwei


Sase ucideri / Lui Shar


Pierdere totala / Chueh Ming
Semnificatia numerelor

Numarul 1 - Kan, apa. Aceste persoane sunt de onoare, au nevoie de independenta si vor avea parte de castiguri de-a lungul vietii. Exista doua tipuri de apa: apa curgatoare si apa statuta, care insa sunt linistite dar sapa adanc. Persoanele ce fac parte din tipul de apa statatoare sunt timide si secretoase, cu stari afective care trec de la o extrema la alta. Stiu cate putin din toate, unii dintre acestia sunt persoane care se plang si nu le place sa li se spuna ce sa faca si adeseori renunta si nu termina proiectele incepute. Persoanele ce tin de apa curgatoare le place sa agite lucrurile, sunt puternici si foarte independenti placandu-le usa calatoreasca si sa descopere lucruri noi. Cei care au numarul principal unu trebuie sa aiba grija sa nu se izoleze prea mult, deoarece acest numar este cel mai singuratic numar.

Numarul 2 - Kun, pamant. Sunt persoane ce au o viata usoara, ce au tact, diplomatie si multi prieteni apropiati. Acest numar reprezinta pe trigrama mama, incarcare, tact, siceritate si loialitate. Aceste persoane gasesc intotdeauna caile cele mai scurte pentru a-si duce la bun sfarsit proiectele, sunt ocrotitori si conservatori, iar femeile au tendinta sa-si cocoloseasca partenerii. Persoanele cu numarul doi sunt intelepte care isi dezvolta viata incet, dar sanatos.

Numarul 3 - Chen, lemn. Aceste persoane au o energie extraordinara si un comportament tineresc. Pot avea parteneri mai tineri, adora sa incerce primii lucruri noi, insa se plictisesc destul de repede si abandoneaza ce au inceput mergand mai departe. Pot fi adeseori persoane ce cheltuie mai mult decat castiga si ar fi bine sa stea departe de alcool si droguri, deoarece adeseori devin dependenti.

Numarul 4 - Hsun, lemn.Patru este considerat cel mai ghinionist numar in cultura chineza. Aceste persoane sunt practice, incapatanate si vulnerabile in dragoste deoarece nu stiu sa faca diferenta intre pasiune si dragoste adevarata. Personalitatea lor este schimbatoare, motiv pentru care sunt greu de inteles de cei din jur. Sunt rezistenti la schimbare, sensibili, buni ascultatori, charismatici dar si indecisi, ceea ce ii face sa piarda multe oportunitati in viata. Cariera lor poate fi una artistica deoarece pot fi buni muzicieni, actori sau consilieri.

Numarul 5 pentru femei - Tai Chi, pamant. Aceste persoane sunt echilibrate fiind centrul, sufletul unei organizatii. Femeile sunt foarte atente si iubitoare cu partenerii care adeseori au parte de rasfat si atentie nemaintalnite la alte grupe. Sunt inconjurate, de multe persoane care cauta ocrotire si o si gasesc la aceste femei. Pot dezvolta adeseori aptitudini practice, care utilizate intelept le poate duce in varful ierarhiei. Pot fi persoane cu aptitudini de lider sau care efectueaza diferite controale.

Numarul 5 pentru barbati - Tai Chi, pamant. Aceste persoane iubesc calatoriile, adora schimbarea si diversitatea cautand mereu sa fie in centrul atentiei. Barbatii pot fi adeseori afemeiati, insa atenti cu femeile din viata lor. De obicei stiu sa-si impuna punctul de vedere si astfel pot fi buni politicieni, judecatori sau cadre militare.

Numarul 6 - Chyan, metal. Sunt persoane eficiente si punctuale care pun familia si responsabilitatile ei deasupra tuturor. De obicei, inspira teama motiv pentru care au dificultati in relationare. Sunt persoane aspre in vorba insa cu multa vointa care atunci cand vor sau au un interes stiu sa-si impuna punctul de vedere si sa duca la bun sfarsit un proiect inceput. Pot face cariera in avocatura, psihologie sau ca agenti imobiliari.

Numarul 7 - Dui, metal. Aceste persoane sunt fermecatoare, sociabile si adora sa se bucure de viata, insa nu sunt foarte vorbareti. Stiu sa-si urmareasca interesul si vor face tot ceea ce este nevoie pentru a obtine ceea ce doresc, chiar cu pretul pierderii demnitatii lor. Adora luxul si viata buna. Pot face cariera ca scriitori, in televiziune sau in publicitate.

Numarul 8 - Ken, pamant. Aceste persoane sunt placute si amabile cu trasaturi frumoase, si voce melodioasa placuta. Au o privire dramatica si o tendinta de a cere foarte multe de la ceilalti, chiar daca ei nu sunt in stare sa satisfaca acele pretentii. Pot fi buni actori de comedie, savanti sau profesori.

Numarul 9 - Li, foc. Aceste persoane au viata lunga, dragoste si implinire pe majoritatea planurilor, au mare grija la modul in care se prezinta, straduindu-se sa se gaseasca mereu in lumina reflectoarelor. Adeseori sunt priviti ca persoane ingamfate cu un aer de superioritate si un comportament impulsiv care ii poate face pe altii sa ii desconsidere. Adeseori fac cariera in show business sau in politica.

Trebuie tinut cont si de orientarile negative daca vrei sa beneficiezii de un Feng Shui excelent. Cand are loc analiza casei sau a locului de munca trebuie tinut cont si de cerintele de mai jos din Feng Shui:
Bijuteria de lux Papillon Construct