´╗┐

Semnificatia culorii ochilor

secretul sufletuluiSemnificatia culorii ochilorSemnificatia culorii ochilor


Misteriosi sau neintelesi, fascinanti sau expresivi, veseli sau tristi, dragastosi sau plini de ura, ochii sunt cei ce contureaza personalitatea oricarui chip. Culoarea ochilor reprezinta rezultatul caracteristicilor lui genetice, reflectand individualitatea acestuia. Culoarea ochilor se incadreaza, de regula, in patru mari grupe: caprui, albastru, verde si negru. Ochii caprui sunt cei mai raspanditi, dupa care sunt urmati de cei albastri, verzi si negri. In functie de starea de spirit, culoarea ochilor va avea nuante variate. Indiferent ca sunt albastri, negri, caprui sau verzi, ochii oglindesc ceea ce sufletul vrea sa spuna, chiar daca acesta nu indrazneste sa o faca.
Semnificatia ochiilor caprui


Semnificatia ochiilor caprui


Ochii caprui apartin unor personalitati organizate, incapatanate si orgolioase, ce rar renunta la convingerile lor, fiind totodata firi receptive spre nou si spre tot ceea ce inseamna relatii sociale. Sunt persoane analitice si rationale, care nu fug niciodata de responsabilitati sau de obstacolele ce le ies in cale ci prefera sa le faca fata. Aceste persoane exceleaza prin inteligenta, vorbe spirituale si sarm. Au o putere de fascinare enorma asupra celor din jur. In dragoste, prefera sinceritatea si sentimentele sincere, pe care daca nu le gaseste relatia este sortita esecului, deoarece le place sa intretina relatii de durata si nu isi pierd timpul cu relatii superficiale de pe urma carora vor ramane doar amintiri si nimic altceva. Pentru persoana iubita sunt in stare sa faca orice pentru a o impresiona, pentru a mentione pasiunea, si ca relatia lor sa reziste. Sunt firi sensibile, incantatoare, cu un simt al politetii innascut, care adora romantismul si carora le place sa-si faca noi prieteni pentru a-si largii orizonturile. Se supara usor, dar dupa ce le trece a fel de usor deoarece au capacitatea de a reveni si de a o lua de la capat. Atunci cand sunt suparati sau tristi, primul lucru pe care il fac este sa puna mana pe un telefon si sa-si verse durerea confesandu-se unui apropiat.

Compatibilitate: persoanele cu ochi caprui este bine sa-si aleaga un partener de viata in baza capacitatii acestuia de a se sacrifica pentru ei. Un fundament sigur in familie va fi sustinut de un partener cu ochi albastri sau verzi.

Semnificatia ochiilor albastri


Semnificatia ochiilor albastri


Ochii albastri apartin persoanelor pasionale, senzuale si creative, care insa uneori dau dovada de superficialitate. Persoanele cu ochii albastri sunt atractive, inteligente, temperamentale, comunicative, aventuroase, dar si capricioase, poate si datorita faptului ca au foarte mare incredere in ei si uneori tind sa exagereze in aceasta privinta. Energia pe care o emana ii ajuta pentru realizarea tuturor planurilor si ideilor, care vor fi sustinute cu succes de cei din jur. Aceste persoane sunt inzestrate cu atractivitate, inteligenta, senzualitate, istetime si impulsivitate care daca sunt bine puse in scena pot fi cheia unei vieti fericite. De cele mai multe ori persoanele cu ochi albastrii sunt sociabile si se inteleg bine cu cei din jur. Pe plan sentimental se indragostesc foarte repede, insa la fel de repede le si trece. Se poate spune ca sunt extrem de irascibili, insa au un atuu faptul ca uita foarte repede supararile. Un defect al lor ar putea fi considerat capriciul manifestat adesea printr-o dorinta trecatoare, adesea extravaganta de obtine ceva pe plan material sau printr-o incapatanare copilareasca.

Compatibilitate: culoarea capruie a ochilor partenerului sau al partenerei este cheia spre o viata implinita deoarece spiritul analitic si rational al acestora le va infrana pornirile spre superficialitate si capricii copilaresti.
Semnificatia ochiilor verzi


Semnificatia ochiilor verzi


Ochii verzi se obtin prin mixarea a doua alte culori: galben si albastru, astfel suprapunerea a doua energii presupune cautarea eterna a echilibrului, iar scopul vietii devine dobandirea linistii interioare. Ochii verzi apartin unor personalitati pasionale, gingase si senzuale carora le plac lucrurile simple si directe insa cu toate acestea au momente cand sunt atrase de lucrurile complicate si misterioase. Sinceritatea, stabilitatea, bunatatea si stabilitatea in relatii sunt ingredientele succesului lor. In dragoste sunt persoane constante si fidele care atunci cand sunt convinsi ca si-au gasit jumatatea vor face tot ce le sta in puteri pentru a-si pastra dragostea, armonia si linistea in relatie. Au un apetit amoros foarte ridicat si pot fi adeseori foarte posesivi. Un defect a persoanelor cu ochii vezi este nevoia eterna de atingere a echilibrului fapt ce adeseori ii impiedica sa ajunga la un acord cu ei insusi. Pentru ei este important ca oamenii dragi sa-i admire si sa fie de acord cu actiunile lor.

Compatibilitate: datorita gingasiei si a echilibrului de care au nevoie pentru o viata fericita partenerul sau partenera ideala este tot o persoana cu ochi verzi, deoarece doar in acest fel se poate spune ca se inchide perfect cercul.
Semnificatia ochiilor negri


Semnificatia ochiilor negri


Ochii negri sunt invaluiti intr-o aura de mister si senzualitate avand un farmec aparte. Sunt persoane curioase, deschise la nou, carora le plac incercarile si care foarte rar refuza experientele sau situatiile noi nemintalnite de ei inainte. Sunt firi curajoase si energetice, uneori poate prea grabiti fapt ce-i face sa treaca prin viata fara a observa amanuntele acesteia, poate de acee adora provocarile si le place sa-si asume riscuri chiar daca nu sunt siguri ca le pot face fata. Impulsivi, se enerveaza repede, si tin supararea mult timp. Ochii negri mai exprima pasiune si dragoste de viata, se indragostesc greu, dar atunci cand o vor face, cu siguranta o vor face din tot sufletul si pentru ca asta simt cu adevarat. Pot trece cu vederea peste multe lucruri, si pot ierta mult chiar daca de multe ori stiu ca ar fi mai bine sa puna capat relatiei. Sunt persoane luptatoare ce nu-si vor lasa prietenii la greu, ci vor face tot ce le sta in putere pentru a-i ajuta.

Compatibilitate: datorita capacitati mari de sacrificiu a acestor persoane sunt compatibile tot cu persoanele cu ochii negri sau albastrii. Celelalte combinatii duc aproape intodeauna la suferinta si dezamagire.
Bijuteria de lux Papillon Construct