Calculeaza-ti zodia si ascendentul

afla ascendentul tauZodia si ascendentul


Selecteaza ziua, luna si anul nasterii:


Ora nasterii in formatul hh:mm (ex : 10:25)

Rezultatul:Zodia ta este:
Ascendentul:Ascendentul

Multi dintre noi stim ca apartinem unei zodii sau alta si parca acest lucru nu a fost suficient a trebuit sa mai aflam si care ne este ascendentul. In functie de aceste doua categorii putem fi incadrati intr-un grup sau altul de tipologii umane, devenim motivati in actiunile pe care le facem, avem un destin anume.

Ascendentul reprezinta modelarea personalitatii umane in conditiile si sub influenta momentului nasterii individului. Cum am mai spus si mai sus, toate aceste influente sunt modelari suplimentare, specifice care se suprapun semnului nostru de baza, sa urmarim in continuare semnificatiile pentru cele 12 semne.

Berbec: imprima persoanei un caracter plin de elan si impulsivitate. Spirit dominator, plin de curaj. Femeile sunt usor masculinizate ca tendite si porniri, dar foarte hotarate. Acest ascendent este favorabil mai mult barbatului decat femeii, care este coplesita de grijile caminului.

Taur: este o persoana rezistenta cu aspect fizic placut, metodic, foarte greu de scos din fire, perseverent, ferm si incapatanat. Are o atractie deosebita pentru tot felul de placeri, fiind insa si foarte gelos. Nu rezista in fata banului si face tot ce-i sta in putinta pentru a-l avea.

Gemeni: un tip foate sociabil, adaptabil, vioi si abil. Va fi foarte apreciat de cei din jurul sau pentru firea vesela si optimista, deschisa si sincera. Dispune de un talent oratoric deosebit si poate aborda orice problema fara complexe. Viata lui se desfasoara pe mai multe planuri fiind extreme de activ. Eficienta sa va fi un barometru de care va tine seama permanent.

Rac: imprima persoanei un puternic spirit de asimilare si o predispozitie pentru tot ceea ce inseamna traditie si visare. Trasaturi frumoase, chiar feminizate si un suflet plin de noblete il fac sa fie dorit de toata lumea. Este staruitor in planurile sale, care vizeaza intai problemele existentiale, abia apoi luxul si confortul. La prima vedere pare un om cheltuitor, dar in realitate este foarte econom, adesea chiar excesiv.

Leu: fire vesela, mereu pusa pe glume si sotii fiind un semn al generozitatii si al succesului. Are o puternica atractie spre uniforma mai ales spre fast, fiind predestinate unor ranguri sociale inalte. Este un semn al puterii, al autoritatii. Drama lui va fi generate de neincredere sau neintelegere din partea semenilor lui.

Fecioara: reprezinta omul intelept, prudent, metodic, foarte organizat, gospodar, si econom. Un om care iubeste munca insa defectul major al fecioarei este lipsa diplomatiei. Cea mai importanta calitate este capacitatea de a analiza in profunzime toate aspectele unei probleme. Metodic, atent la detalii si capabil sa reziste muncilor de rutina, se poate impune in lumea afacerilor.

Balanta: este un semn plin de gratie si eleganta. Pesoanele aflate sub acest semn sunt exagerat de sensibile , echilibrul interior este destul de labil. Arboreaza uneori un aer melancolic generat de o stare de pesimism de cele mai multe ori nefondat. Esecurile in planul afectiv sunt datorate idealizarii relatiilor cu cei din jurul lui. Prezinta un gust deosebit pentru muzica si arta, fiind un critic apreciat.

Scorpion: cei aflati sub semnul acestei zodii au o puternica personalitate. Este un om care pune pasiune in tot ceea ce face si are un simt deosebit al posesiunii. Acesta poate fi fie foarte harnic si generos fie foarte lenes si plin de rautate. Complicatiile si problemele cu justitia ii vor slabi increderea in oameni , iar agoniseala va simti reduceri semnifictive. Va fi supus unor schimbari bruste ale destinului, dar mereu va fi insotit de un noroc providential.

Sagetator: un semn plin de intelepciune si promisiuni in viata. Sunt persoane cu caracter cinstit dominat de un profound simt al justitiei, foarte scrupulouse in tot ceea ce fac. Actiunile sagetatorilor au intotdeauna doua laturi perfect echilibrate: una idealista si alta reala , materiala subordonata existentialului.

Capricorn: persoanele aflate sub acest semn au o fire tacuta, retinuta, melancolica, de cele mai multe ori pesimista.Caracterul lorl este banuitor, neincrezator, cu grija permanenta a zilei de maine. Un tip foarte ordonat, foarte curat si meticulos Nu va accepta niciodata riscul, compromisul ori aventura, care sunt contrarea principiilor lui. Va cunoaste tarziu succesul, dar acesta va veni negresit.

Varsator: un semn ce inzestreaza cu sensibilitate, generozitate, suplete si originalitate. Sinceritatea si comportamentului lui maiestuos il vor face de invidiat. Ideile sale generoase nu vor trece neobservate pe langa ceilalti, ca de altfel nici posesorul acestora. Este un prieten adevarat, complet dezinteresat si este capabil de mari sacrificii pentru apropiatii lui.

Pesti: imprima persoanei o fire miloasa, plina de compasiune si intelegere pentru durerile si mizeriile omenesti. Va vea stari halucinante. Un tip extreme de sensibil, dar ingerul sau pazitor nu-l va parasi mai deloc. Iubeste viata comoda plina de confort si chiar lux. Nu are incredere decat in propriile actiuni.
Bijuteria de lux Papillon Construct