Caracterizarea zodiilor

Zodia taurTAUR
21 aprilie-21 mai

Caracterizarea zodiei taur

Taurul este in general o fire pasiva, acest lucru pana nu este provocat, deoarece la provocare raspunde cat se poate de dur, dand dovada de foarte multa incapatanare. Pentru ca are un foarte dezvoltat simt al securitatii materiale, atata timp cat are tot ceea ce-si doreste din punct de vedere material si sentimental este cel mai fericit, calm si linistit om de pe pamant.

Nativii zodiei sunt sinceri, amabiil, plini de de umor si de caldura. Nu sunt persoane sociabile preferand o viata retrasa si linistita in sanul familiei, adora calatoriile in natura departe de aglomeratiile urbane care le provoaca stari de neliniste. Din pacate nelistea si grijile sa rasfrang si asupra starii lor de sanatate care de obicei este precara.

Taurul iubeste bunastarea si viata usoara, drept pentru care nu-si va refuza nimic din ceea ce-l poate face fericit, dar nici nu va depune eforturi supraomenesti pentru a le obtine. Este muncitor, dar trebuie mereu impins de la spate pentru a duce la bun sfarsit ceea ce a inceput. Este persoana de incredere care-si tine cuvantul dat.

Taurul nu este un iubitor de aventura sau de nou, mai degraba poate fi acuzat de conservatorism. Nu are curajul sa infrunte viitorul preferand sa ramana totul asa cum este si sa ramana acolo unde este, nu are taria de a lua decizii majore deoarece acest fapt implica riscuri pe care el nu este dispus sa si le asume.

Nativii din Taur se remarca prin rabdare, echilibru, tenacitate, calm si amabilitate, au un simt artistic deosebit si orice lucru initiaza va fi in primul rand estetic, apoi practic si abia apoi isi va indeplini utilitatea.

Nu va cauta niciodata functiile de conducere cu raspundere mare si aceasta tocmai pentru a se putea proteja de eventualele pierderi. Este inteligent, axandu-se pe latura concreta a lucrurilor, cu simt practic si realist, asimileaza incet dar sigur, are memorie buna insa ii trebuie mai mult pentru a-si clarifica notiunile acumulate, dupa care nu le mai uita niciodata.

Taurul orice intreprinde trebuie sa-i ofere securitate, inclusiv casatoria, care mai repede va fi pe un fond material decat pe unul sentimental. Este un partener senzual si fermecator, doindu-si o casatorie stabila, dar din nou, din punct de vedere material. Se dovedeste a fi sensibil si foarte fidel, dar daca se simte amenintat atunci poate devenii foarte posesiv si orbit de gelozie.

Elementul predominant: Pamantul.
Planeta guvernatoare: Venus în aspect nocturn.
Atributele zodiei: Iubeste arta si frumosul, rabdare, calm, buna gestiune materiala.
Defectele zodiei: Lacomie, lene, prejudecati, gelozie, posesivitate.


Caracterizarea zodiilor

Bijuteria de lux Papillon Construct