Caracterizarea zodiilor

Zodia scorpionSCORPION
23 octombrie-21 noiembrie

Caracterizarea zodiei scorpion


Nativul Scorpion este puternic din fire, avand un profund simt al autoconservarii atunci cand se afla in incurcatura. El arata tuturor o imagine de om sigur pe el, calm si increzator, dar in interiorul lui se da o lupta foarte grea.

Scorpionul este sceptic si stie sa-si ascunda adevaratele trairi foare bine, iar daca se asteapta ca mimica sa-l tradeze nu exista nici cea mai mica sansa deoarece stie sa-si stapaneasca foarte bine trairile interioare. Mereu zambitor si bine dispus, isi ascunde cu dibacie ceea ce simte.

Scorpionul are un caracter care inspira teama, deoarece se implica in cele mai ciudate actiuni, de multe ori dovedindu-se periculoase, indreptandu-se spre aventuri neobisnuite cu tendinte de autodistrugere.

Scorpionului nu-i place calea de mijloc: ori e alba , ori e neagra. Si toate acestea pentru ca are nevoie de un plan clar pentru a trece la actiune.

Este sensibil si emotiv, cu o putere deosebita pentru a-si ascunde trairile, in schimb atunci cand paharul se umple cel mai bine este sa nu i se stea in cale. Precum un vulcan va erupe si va distruge tot ceea ce-i sta in cale deoarece emotiile lui sunt in general negative, pline de razbunare si sarcasm.

Scorpionului ii plac calatoriile pentru ca se plictiseste foarte repede, fiind mereu in cautare de actiune. La locul de munca este implicat si foarte loial. Are calitatile unui lider tocmai datorita caracterului sau puternic. Ii place riscul si chiar va risca, deoarece se conduce dupa principiul "Cine nu risca, nu castiga!". Nu intotdeauna va castiga, dar isi va gasi foarte repede resursele necesare pentru a se ridica din nou.

Scorpionul este senzual, manifestandu-si sentimentele cu forta. Pana nu este sigur de sentimentele celuilalt nu-si va dezvalui adevarata dragoste. Este fidel si-si iubeste familia pe care protejeaza de indiscretiile lumii. De obicei va avea o familie numeroasa si acest lucru se datoreaza faptului ca-i place sa fie inconjurat de copii.

De la partener asteapta loialitate, respect si incredere. Daca a fost inselat, razbunarea va fi pregatita cu lux de amanunte incat atunci cand va lovi, va fi "vai si-amar" de patener. Nu accepta jumatatile de masura, vrea totul sau nimic.

Elementul predominant: Apa.
Planeta guvernatoare: Marte în aspect nocturn.
Atributele zodiei: Vointa, regenerare, curiozitate, demnitate, energie, tenacitate.
Defectele zodiei: Disimulare, abisalitate, aroganta, extremism, razbunare, violenta.


Caracterizarea zodiilor

Bijuteria de lux Papillon Construct