´╗┐

Caracterizarea zodiilor

Zodia racRAC
22 iunie-22 iulie

Caracterizarea zodiei rac


Racul este cel mai sensibil semn al zodiacului. El se bazeaza strict pe ceea ce simte este intuitiv, receptiv si foarte sensibil la ce se intampla in jurul lui.

Devotamentul este un alt cuvant cheie pentru acest semn, devotament fata de cei pe care-i iubeste, devotament in munca si fata de tot ceea ce intreprinde. Rar se va gasi un rac sa aiba un serviciu, care sa nu-i ofere o cat de mica satisfactie, deoarece racul cauta in tot ceea ce face acel minim de ceva care sa-l multumeasca. Poate din acest motiv nu-si schimba prea des locul de munca. Nu are probleme sa munceasca dupa un program fix, sau sa munceasca sub presiune, din contra, acest lucru il face sa se concentreze si sa se organizeze si mai bine.

Racul nu este o persoana foarte increzatoare, adesea este mai atent la felul in care se exprima interlocutorul decat la mesajul in sine.

Nativul acestei zodii depinde foarte mult de starea emotionala in care se afla, in general boala apare la el pe un fond de instabilitate sentimentala.

Este o gazda exceptionala care incearca sa-i faca pe toti sa se simta bine si care incearca sa le faca toate poftele. Oricine intra in casa racului o data, cu siguranta doreste sa revina pentru ca stie sa-si primeasca musafirii.

Racul are nevoie de siguranta si confort, de fapt ceea ce pentru unii inseamna lux pentru el inseamna necesitate. Nu doreste si nu cauta decat afectiunea familiei pe care o iubeste pana la sacrificiu. Are tendinta de a-si neglija jumatatea dar, numai atunci cand intra in discutie necesitatile copiilor pe care-i copleseste cu grija ce le-o poarta.

Nativul Rac este un partener care-si doreste in primul rand un trai bun si un camin echilibrat. Racului ii place intimitatea si va face orice pentru a avea lininiste si armonie in casnicie. Are instinctul parintesc foarte bine dezvoltat si cauta mereu sa-i protejeze si sa-si manifeste ingrijorarea fata de cei pe care-i iubeste. Nu poate trai fara copii si chiar daca nu va avea proprii copii va face tot posibilul sa fie in preajma lor. Jucariile si jocurile inocente il face sa se poarte precum un copil, reuseste sa se faca foarte usor placut de copii care-i cauta mereu prezenta. Familia este foarte importanta si de aceea aceasta devine centrul universului sau.

Racul este cel mai feminin semn zodiacal, iar instinctul matern ajunge la cele mai inalte cote.

Elementul predominant: Apa.
Planeta guvernatoare: Luna.
Atributele zodiei: Fascinatia pentru viata de familie, caracter receptiv, sentimentalism, tenacitate, devotament.
Defectele zodiei: Schimbator, capricios, timid, sensibilitate exagerata, dezechilibrat.


Caracterizarea zodiilor

Bijuteria de lux Papillon Construct