Caracterizarea zodiilor

Zodia berbecBERBEC
21 martie-20 aprilie

Caracterizarea zodiei berbec


Ca primul semn al zodiacului, prezenta unui Berbec indica, întotdeauna, începutul, noul, fiind totodata energetic si zgomotos. Sunt dornici, dinamici, rapizi si competitivi. Când vine vorba de a obtine ceva, Berbecul este cel mai bun. Este "capul rautatilor" la toate indiferent daca vorbim despre munca sau de petreceri. Isi petrece timpul liber alaturi de prieteni carora le aduce bucurie si buna dispozitie.

Proiectele incepute de un berbec sunt duse intotdeauna cu succes la sfarsit. Isi cumuleaza toate fortele si se concentreaza pe ceea ce are de facut, insa daca incepe mai multe lucruri odata, nu va fi capabil sa termine nimic, aceasta fiind si una din laturile negative ale energicului berbec.

Are capacitatea de a lua decizii pe moment, care de cele mai multe ori se dovedesc a fi corecte. Ii place sa conduca, fiind constient de puterea rationamentului de care dispune, ii plac lucrurile clare, fara dedesupturi si fara ocolisuri, ii place drumul drept.

Devine uneori impulsiv, incapatanat si nervos, dar acest lucru se intampla doar atunci cand pe umerii sai are o foarte mare responsabilitate. Berbecul nu concepe viata fara prosperitate si lux de aceea implinirea materiala reprezinta o prioritate pentru el.

Are o tarie de caracter rar intalnita, fapt care-l face dinamic si extrem de activ. Nu-i plac lucrurile facute pe jumatate azi si restul maine, nu, la el totul trebuie facut acum si in cel mai scurt timp posibil.

Berbecul reprezinta un semn masculin puternic si dinamic. În relatiile de prietenie si in dragoste, Berbecul tinde sa se implice dintr-un instinct primitiv.

Nativii zodiei un apetit amoros ridicat si sunt destul de pasionali. Fidelitatea nu este punctul lor forte deoarece calca pe alaturi de cate ori au ocazia. Mai repede apreciaza o relatia de prietenie decat una sentimentala, dar daca inainte a fost prietenia si abia apoi legatura afectiva atunci pot avea o casnicie reusita, incununata de fericire. Daca se doreste o casnicie de durata cu un berbec atunci trebuie sa stii un secret: acorda-i liberatea de care are nevoie, sigur dragostea pentru cel de langa el ii va invinge instinctul primar.

Din cauza dinamimismului exista riscul unui surmenaj situatie care-l duce pe berbec la dese depresii nervoase.

Elementul predominant: Focul.
Planeta guvernatoare: Marte in aspect diurn.
Atributele zodiei: Pozitiv, energetic, masculin, intreprinzator.
Defectele zodiei: Aventurier, impulsiv, imprudent.


Caracterizarea zodiilor

Bijuteria de lux Papillon Construct