Zodiacul egiptean

Zodiacul egiptean HapiHAPI (NILUL)
1 - 7 ianuarie, 19 - 28 iunie, 1 - 7 septembrie

Zodiacul egiptean - Hapi


Acesta este singurul semn al zodiacului egiptean care nu este guvernat de un zeu, nativi acestei zodii sunt la fel ca si Nilul care are o curgere linistita dezvoltatnd armonios culturile aflate in vecinatatea sa.

Nilul aduce persoanelor aflate in aceasta zodie toleranta, dorinta de pace si buna vecinatate, receptivitate fata de opiniile celor din jur pe care îi respecta si le asculta opiniile. Cei nascuti sub acest semn iubesc arta, sunt amatori de lucruri rafinate traindu-si viata mai mereu prin muzee sau biblioteci.

Inainte de a lua o hotarare, cantaresc si intorc situatia pe toate partile pentru a gasi cea mai buna solutie, sunt intelepti, toleranti, nu sunt persoane materialiste, pentru ei latura spirituala fiind mult mai importanta, sunt capabili sa-i indrume cei care doresc sa-si depasesca ignoranta si sa evolueze spiritual.

Alaturi de persoana iubita traieste perioade minunante, de rodnicie si armonie perfecta, dar daca se simte inselat se retrage in sine la fel ca Nilul in perioadele secetoase, devenind confuz si rautacios.


Compatibilitati: Amon-Ra (8-21 ianuarie, 1-11 februarie), Seth (28 mai-18 iunie, 28 septembrie-2 octombrie).
Culori norocoase: bleumarin (barbati) si rosu aprins (femei).Zodiacul egiptean

Bijuteria de lux Papillon Construct