Zodiacul egiptean

Zodiacul egiptean AnubisANUBIS
8 - 27 mai, 29 iunie - 13 iulie

Zodiacul egiptean - Anubis


Anubis este numele zeului care ghida spiritele mortilor în lumea de dincolo. Legenda il descrie pe Anubis ca fiind un barbat de culoare neagra cu cap de sacal sau ca fiind un sacal negru. Anubis era considerat pe langa ghidul sufletelor decedatilor ca fiind zeul îmbalsamarii si paznicul mormintelor.

Nativii acestei zodii sunt persoane inteligente si pline de compasiune, dar care pun mereu raul inainte, fiind extrem de pesimiste si vazand peste tot dusmanii si comploturi indreptate impotriva lor.

Datorita faptului ca vad doar partea întunecate a vietii, caracterul lor este bivalent si uneori fatalist. Suferintele lor adanci pot uneori sa-i faca sa se simta inhibati, fapt ce-i face nehotaratii nestiind ce drum sa aleaga in viata.

Pentru nativii acestei zodii dragostea nu exista, exista dosr interese de moment care le pot favoriza carierea sau le pot aduce un beneficiu financiar.


Compatibilitati: Bastet (14-18 iulie, 23-27 septembrie, 3-17 octombrie), Isis (11-31 martie, 18-29 octombrie, 19-31 decembrie).
Culori norocoase: maroniu (barbati) si purpuriu (femei).Zodiacul egiptean

Bijuteria de lux Papillon Construct