Zodiacul egiptean

Zodiacul egiptean Amon-RaAMON-RA
8 - 21 ianuarie, 1 - 11 februarie, 18 - 26 noiembrie

Zodiacul egiptean - Amon-Ra

Amon-Ra este zeul Soarelui, zeul ascuns care este capabil de a deveni invizibil simbolizand forta suprema a creatiei si a vietii, vechii egipteni considerau ca acest zeu a creat universul.

Nativii acestei zodii sunt la fel ca si Soarele care-i guverneaza, adica viata incepe cu rasaritul Soarelui se dezvolta si se incheie odata cu apusul Soarelui, pentru a lua totul de la inceput a doua zi. Cei nascuti in aceasta zodie sunt persoane generoase, puternice, mereu atrase sa creeze lucruri grandioase la scara mare, sunt lideri inascuti care stiu sa se faca ascultati si iubiti de oameni.

La fel ca si soarele, persoanele din aceasta zodie radiaza de bucurie, fericire si buna dispozitie cu care îi molipseste si pe cei din jur care mai mereu îi inconjoara cu prietenie, fiind mereu dispusi sa-i ajute la nevoie.

In dragoste sunt persoane naturale, care se indragostesc pe neasteptate, iubind cu pasiune, fiind mereu langa persoana iubita cand aceasta are probleme.


Compatibilitati: Hapi (1-7 ianuarie, 19-28 iunie, 1-7 septembrie, 18-26 noiembrie), Horus (20 aprilie-7 mai; 12-19 august).
Culori norocoase: galben (barbati) si portocaliu (femei).Zodiacul egiptean

Bijuteria de lux Papillon Construct