´╗┐

Horoscopul chinezesc

Zodiacul chinezesc - maimutaMAIMUTA
- luna august -

Horoscopul chinezesc - maimuta


Maimuta poarta cea mai mare asemanare omului, deci nu este de mirare ca a mostenit si capacitatea acestora de a insela sau de a mintii. O alta mostenire al maimutei de la om este inteligenta, nativi acestei zodii sunt inzestrati cu o minte agera si inventiva. Cu o usurinta inexplicabila are capacitatea de a rezolva problemele prin metode simple si cu preturi scazute.

Nativi zodiei au inclinatii spre filologie, si limbi straine, cu real succes in domeniul literar, didactic sau al traducerilor.

Nu are respect pentru cei din jur, acordandu-si o prea mare importanta, devenind adeseori egoista si invidioasa pe persoanele care detin un lucru sau o functie pe care o doreste. Este imbatabil in lupta pentru bani, putere sau succes.

Maimuta are o personalitate multipla fiind un bun actor, care se comporta in functie de situatie: poate fi slugarnic si mieros daca situatia o cere dar in acelasi timp poate fi si impunator sau dictatorial. Fiecare realizare a sa o vede ca pe un real succes si va fii sarbatorita ca atare, considerandu-se cel mai cel. Orice i se spune despre propria persoana daca nu este ceea ce vrea sa auda, le considera rautatii sau vorbe spuse la invidie.

Cu maimuta trebuie sa ai mereu toate simturile treze deoarece incet, pas cu pas, ajunge sa-si domine apropiatii si colaboratorii. Alt atu al zodiei este memoria bine dezvoltata avand puterea de a reproduce discutiile avute cu mult timp in urma. Realista si indemanatica va alege mereu drumul cel mai usor pentru a iesi din incurcaturi care se lipesc de ea ca un magnet.

Se poate spune despre maimuta ca este harnica si va munci din greu, insa acest lucru il face doar daca are ceva de castigat, cu cat va fi castigul mai mare cu atat va fi mai implicata, dar nu trebuie inselata deoarece i-si va da seama si nu va uita veci.

In dragoste isi pierde repede interesul si nu are incredere in partener ajungand mai mereu sa-si caute alinarea in bratele amantilor.

Maimuta de metal

Acest tip de maimuta este un luptator, care isi doreste siguranta financiara preferand sa fie propriul sef si sa aiba propria lui afacere, daca nu se va lasa prada aventurilor de tot felul va reusi sa devina un om de afaceri de succes. Are aspiratii mari si prezinta un comportament stabil in comparatie cu celelalte maimute. Este o persoana practica si munitoare care va munci alaturi de angajatii si persoanele din jur dar nu va stii sa imparta succesul cu ei.

Maimuta de apa

Nativii maimutei de apa sunt speculanti inascuti, capabili sa profite de cea mai mica sansa ce li se arata. Au o fire tainica dar se va dovedii ca au in acelasi timp si un dezvoltat simt al raspunderii sau al muncii, stiind sa-si fructifice ideile si sa le transforme in profit. Orice rezultat obtinut este mult amplificat si imbracat in haine stralucitoare. Succesul realizat in diferite activitatii este datorat si felului in care stie sa se impuna si al spiritului inascut de lider.

Maimuta de lemn

Maimuta de lemn este comunicativa, mereu in cautarea unui profit mare si usor de obtinut, fiind o fire curioasa si suspicioasa. Are o minte sclipitoare fiind interesata de tot cea ce este nou, stie sa piarda pe moment daca are certitudinea ca in viitor va avea de castigat. Este o persoana ambitioasa cu tendinta de a se intinde mai mult decat e patura, are usoare tendinte dictatoriale si iubeste puterea spre care se indreapta cu pasi marunti fara a se da inapoi de la nimic.

Maimuta de foc

Acest tip de maimuta se va dovedi a fi un lider inascut bun antrepenor cu un dezvoltat simt inovativ. Cauta mai mereu increderea si prietenia persoanelor puternice si influente de care incearca sa profite pentru a-si atinge scopurile. Nu se implica in nicio activitate din care nu are ceva de castigat, pentru el nu exista "scopuri caritabile". In dragoste la fel ca si in viata isi va alege partenerul in functie de avere, sentimentele fiind in acest caz pe locul doi.

Maimuta de pamant

Acest tip de maimuta este rece si calculata cea ce o va duce mereu in topul domeniului sau de activitate. Datorita inteligentei native mereu va fi cu un pas inaintea tuturor, doriind mereu sa fie cel ce controleaza si hotareste soarta celor din jur. Este un tip studios, insetat de invatatura fapt ce-l va duce repede la o functie de conducere. Maimuta de pamant este cea mai statornica in dragoste dintre maimute fiind capabila de o dragoste adevarata.Horoscopul chinezesc

Bijuteria de lux Papillon Construct