´╗┐

Horoscopul chinezesc

Zodiacul chinezesc - iepureIEPURE
- luna martie -

Horoscopul chinezesc - iepure


Iepurele reprezinta o persoana cu bune maniere, amabilitate, bun simt si sensibilitate la tot ceea ce este frumos. Are toate ingredientele necesare pentru a fi un diplomat sau un politician plin de succes fiind un autaodidact desavarsit. Iepurele va avea o viata linistita plina de confortul de care are nevoie si care-i da incredere. Este predispus la suparari si in acele momente se rupe de tot ce-i in jurul lui aratand ignoranta si indiferenta.

In ceea ce privesc afacerile este un tip forte viclean, afisand un aer indiferent, dar in acelasi timp este nemilos in a-si urmarii interesele financiare. Cea mai importanta persoana din viata lui este propriai persoana, pentru care face orice, uneori se apropie prin indeplinirea propriilor dorinte de narcisism, detesta sa fie deranjat din propriul confort. Se considera modest si are pretentia ca toti sa fie la fel. Isi urmareste propriile interese cu o meticulozitatea dezarmanta, este foarte greu sa-i cunosti adevarata fata, ori cel putin ce gandeste in momentul respectiv pentru ca poseda o calitate rara si anume impenetrabilitate. Nici un gest, ori mimica nu-i va trada adevaratele simtaminte, iar acest lucru il face cat se poate de viclean, afiseaza decenta zapacindu-si astfel adversarii. Limbajul, foarte calm si linistit, fara vulgaritati ori cuvinte dure este una din armele cu care induce in eroare obtinand astfel tot ceea ce doreste. Esti atacat si nici macar nu stii de unde a venit atacul. Daca doreste sa obtina o simpla semnatura dar care-i ofera lui satisfactie de reusita o va obtine cu o rabdare remarcabila si cu foarte multa delicatete. Te va duce in cele mai scumpe restaurante , te va imbrobodi, iar cand se iveste ocazia in secunda urmatoare te vezi cu stiloul in mana semnand ceva ce nu ai fi semnat nici in ruptul capului, iepurele este un monument de rabdre. Din cauza capacitatii sale de a evalua atat oamenii cat si situatiile, foarte rar greseste.

Nu-i place sa faca favoruri si atunci cand le face o face in propril lui interes. Nu este un tip pe care sa-l prinzi usor deoarece gresete rar si atunci cand greseste cauta sa-si ascunda greselile cat mai bine. Iepurele niciodata nu este vinovat si, culmea, intotdeauna va gasi el pe cine sa dea vina. Foarte rar vei putea gasi un iepure pe un post care comporta riscuri, nu-si deranjeaza el viata-i calma si linstita cu asemenea activitati.

Nimic si nimeni nu-l poate deranja din confortul sau care inseamna doar ceea ce vrea el. Este un prieten foarte bun atata timp cat nu-l deranjezi cu prea multe pretentii. Totul este foarte bine daca faci cum vrea el, are incredere numai in propria capacitate de supravietuire si se bazeaza doar pe propria judecata.

Iepurele de metal

Iepurele de metal este robust, nu face compromisuri si are incredere doar in puterile sale. Este preocupat de propria-i bunastare, dorinte si actiuni din care poate avea ceva de castigat. Acesta este siret ascunzandu-si cu grija dorintele si ambitiile fata de cei din jur sub o masca de indiferenta fata de tot ce-l inconjoara. Este foarte atras de cea ce inseamna arta: muzica, pictura... poate fi un colectionar de clasa daca dispune de mijloacele financiare. In cea ce priveste dragostea este precaut si neincrezator fata de persoana iubita, dar odata acceptat in sanctuarul sau devine pasional si patimas.

Iepurele de apa

Este cel mai calculat tip de iepure, cu o natura fragila si emotionala. Datorita sensibilitatii dezvoltate uraste certurile si despartirile, nu este un tip hotarat si este usor de dominat, de multe ori este dominat de sefii executatnd toate ordinele primite insa in felul sau. Delicatetea si sensibilitatea excesiva il face sa traiasca din vise si amintiri, adesea fiind coplesit de amintiri negative ajungand sa-si planga singur de mila. In cea ce priveste partea negativa este: suspicios, necomunicativ, temator, idealist si uneori lenes.

Iepurele de lemn

Acest tip de iepure este intelegator, capricios dar in acelasi timp si foarte milos. Persoanele nascute sub semnul iepurelui de lemn sunt adesea intimidati de cei puternici care sunt tentati sa profite de prezenta simpatica si ingaduitoare al acestora. Efortul colectiv si de grup il atrage deoarece astfel are sansa de afirmare putand atinge culmile succesului incet cu diplomatie treapta cu treapta. Din dorinta sa naturala de a fi parte a grupului poate devenii evaziv iar atunci cand trebuie sa i-a o hotarare care-i poate supara pe cei din jur da inapoi.

Iepurele de foc

Iepurele de foc are caracterul cel mai dezvoltat dintre iepurii, este teatral, vesel si afectuos. Este temperamental dar in acelasi timp si foarte abil in a-si ascunde emotiile cu multa diplomatie. Evita confruntarea directa preferand sa foloseasca punctele slabe ale adversarului pentru a castiga disputa. Are foarte bine dezvoltata intuitia cu ajutorul careia se mentine mereu pe val atunci cand lumea din jurul sau se schimba. Este mai capabil sa ocupe functii de conducere decat oricare dintre iepuri, dar are nevoie de aprobarea si ajutorul celor din jur.

Iepurele de pamant

Este serios, hotarat cu miscari bine calculate in tot cea ce face. Este un tip constant si indulgent cu sine, constanta se va exprima prin pasivitate. Iepurele de pamant este o persoana materialista cu dorinta primordiala de a traii in lux devenind astfel indiferent la nevoile altora daca nu sunt de acord cu planurile sale. Are capacitatea de a invata din propriile greseli pe care evita sa le mai repete.Horoscopul chinezesc

Bijuteria de lux Papillon Construct