Horoscopul chinezesc

Zodiacul chinezesc - cocosCOCOS
- luna septembrie -

Horoscopul chinezesc - cocos


Cocosul mai este denumit si Don Quijote al zodiacului chinezesc. Personalitatea cocosului este dominata de un eroism fatarnic si irational fiind cel mai de neinteles si excentric dintre toate semnele zodiacului chinezesc. La suprafata cocosul prezinta siguranta de sine si uneori chiar agresiune, dar aceasta este doar o aparenta. Deoarece in inima lui este o persoana buna mereu dispusa sa-i ajute pe cei din jur, conservator si de moda veche. In ceea ce priveste aspectul fizic al cocosilor, sunt bine claditi, cu infatisare placuta. Calitatile native ale cocosului sunt istetimea, cinstea, discretia, hotararea fiind si un bun organizator, dar in acelasi timp poate fi critic pana la limita brutalitatii.

Cocosul adora sa fie in centrul atentiei, magulindu-l laudele si urand criticile. In momentele de suparare devine egoist, incapatanat si certaret cu cei din jur. In mintea sa el nu greseste niciodata si este singurul in drept sa traga concluzii trecand usor peste propriile greseli.

Este angajatul ideal, fiind o persoana harnica, ce se implica si vine cu idei in vederea usurarii muncii. Cocosii sunt persoane perfectioniste, cu-n ascutit simt pentru detalii amestecat cu o imaginatie bogata. Ideile lor arata mai bine pe hartie decat puse in practica deoarece nu tin seama de anumiti factori sau de slabiciunile omenesti.

Ca persoana, cocosul, este sincer in dorinta de ai ajuta pe cei din jur si cu intentii bune in toate actiunile sale, dar singurul lucru pe care-l vei primi gratis de la el este sfatul. Daca idealurile alese in viata nu le poate atinge va suferii mari dezamagiri.

Jovialul si controversatul cocos va atrage asupra lui atentia persoanelor din jur, care fie il iubesc, fie il considera o persoana aroganta. Partea emotionala a cocosului oscileaza intre cele doua extreme fie este vesel, fie este suparat. Are mereu tendinta de a cicalii sau de a le spune celor din jur ce trebuie facut, dar acest lucru nu-l face din rautate ci doar din exces de zel.

Cocosul este un ocrotitor al familiei, care doreste sa fie cat mai numeroasa, de la care asteapta dragoste si caldura pentru a da tot ce e mai bun din el. Indiferent de problemele intalnite va fi mereu in avantaj deoarece este un sot si un parinte model pentru care intotdeauna familia este pe locul intai.

Cocosul de metal

Nativii acestei zodii sunt intreprinzatori, optimisti si idealisti. Este un bun orator ce abordeaza cu pasiune orice subiect. Desi este rational si realist ii vine greu sa fie impartial cand este vorba de propria-i persoana. Cocosul de metal poate fi timid si inhibat de propriile sentimente in ciuda bravurii arborate. Iubeste viata usoara si bunastarea materiala insistand asupra ordinii si igienei in mediul in care traieste.

Cocosul de apa

Cocosul de apa reprezinta tipul intelectual, autodidact, care va imbratisa o cariera stiintifica in sanatate, biologie, medicina sau tehnologie. Dispune de o imensa capacitate de munca, iubind munca pe care o face în care îi acapareaza si pe cei din jur. In ceea ce priveste viata amoroasa este o persoana fidela, care-si iubeste cu nesat jumatatea. Daca este ranit in dragoste sufera si trece foarte greu peste dezamagire.

Cocosul de lemn

Persoanele aflate sub acest semn sunt pline de viata si optimism, politicosi si cu o viziune mai larga asupra vietii decat ceilalti cocosi. Au tendinta de a complica lucrurile si au pretentia de a le cere celor din jur sa fie in acelasi ton cu ei. Deschisi la minte si sociabili au bune relatii in colectivul cu care lucreaza, chiar daca momentele de furie sunt insotite de comentarii caustice si gesturi ce nu-si au locul. Vor avea o viata frumoasa daca nu-si vor alege standarde prea ridicate pe care sa nu le poata atinge.

Cocosul de foc

Este o persoana viguroasa, exagerat de sensibila si autoritara. Este capabila sa lucreze singura dovedind precizie si acuratete, desi uneori este bantuita de nebunie. Cocosul de foc va ramane credincios ideilor sale chiar daca acestea sunt gresite, iar daca lucrurile i-au o intorsatura negativa isi asuma rolul de acuzator gasind intotdeauna un vinovat in cei din jur. In ciuda defectelor sale acest tip de cocos are cele mai nobile intentii.

Cocosul de pamant

Cocosul de pamant este cel mai corect, matur si responsabil dintre cocosi. Stie cum sa-si inlature incertitudinile si greutatile prin munca si invatatura. Este un tip caruia nu-i este teama de responsabilitati, care-i respecta pe cei din jur. Are un innascut spirit de lider, viata lui rezumandu-se la munca in care isi gaseste bucuria si satisfactia. In dragoste este incapatanat si indaratnic.Horoscopul chinezesc

Bijuteria de lux Papillon Construct