Zodiacul arboricol

Horoscopul arboricol - alunALUN
22-31 martie, 24 septembrie-3 octombrie

Horoscopul arboricol - alun


Nativul acestei zidii stie sa se multumeasca cu putin in viata si sa traiasca la intensitate maxima toate bucuriile vietii. Are o fire independenta, plina de farmec si de magnetism, discreta, se adapteaza usor la cele mai grele condtii pe care stie sa le depaseasca fara a se plange de greutatile vietii, evita certurile si conflictele, dar in acelasi timp stie sa-si impuna punctul de vedere cu tact si inteligenta.

Este o persoana originala care reactioneaza imprevizibil in momentele critice reactionand foarte rapid, stie sa-si ascunda gandurile si desi pare naiv sau credul, intotdeauna stie ce face.

Cu prietenii alunul este altruist si generos, mereu hotarat sa sara in ajutorul celor aflatii la nevoie.

In cea ce priveste dragostea este greu de trait alaturi de nativul din zodia alunului, deoarece are modificari rapide a starii de spirit, trece in scurt timp de la cea mai draguta si iubitoare persoana la una aroganta si nesuferita, insa daca partenerul de viata poate trece peste acest defect si poate sa-i patrunda in suflet isi va da seama ca merita sa traiasca alaturi de un nativ al zodiei alun.Zodiacul arboricol

Bijuteria de lux Papillon Construct