Horoscopul african

Horoscopul african vraciulVRACIUL
5 iulie - 4 august

Zodiacul african - vraciulPlaneta: Uranus
Element: Focul
Ziua norocoasa: Marti
Lunile norocoase: Iulie si Noiembrie
Organele sensibile: Rinichii
Simul dezvoltat: Tactil
Copacul: Cedrul african
Culoarea: Portocaliu

Caracterizare: Vraciul reprezinta forta creatoare si influenta puterilor supranaturale, divinatia si autoritatea. Cei nascuti sub acest semn sunt persoane perceptive si intuitive, ce invata usor si le place sa impartaseasca si altora din tot ce au acumulat. Sunt generosi, nerabdatori si au tendinta de a se arunca cu capul inainte, insa niciodata nu pierd timpul pentru a regreta ceea ce s-a intamplat in trecut, astfel pot avea cateva fixatii si de cele mai multe ori, vor face orice ca sa demonstreze ca au dreptate. Au un simt al umorului foarte acid si pot sa faca haz de necaz, lucru ce se va dovedi a le fi foarte folositor in viata. Vracii au tendinta sa nu invete din greseli pe care le repeta de nenumarate ori. Se cunoasc bine si-si stiu punctele forte si slabiciunile foarte bine.

Dragoste: le place sa atraga atentia asupra lor, sa fie remarcati si sa seduca persoanele de gen opus, insa au un mod absolut natural, fara a depune nici macar cel mai mic efort. Cu partenerul sau partenera dezvolta o relatie puternica, profunda si intensa, bazata pe o complicitate reciproca extraordinara si pe intimitatea fizica.

Cariera: sunt persoane ambitioase si intuitive ce vor reusi in orice cariera si-ar alege, astfel ca se simt multumiti si fericiti in cadrul unor companii mici, unde pot lucra la proiecte mici care ii motiveaza, in loc de a face o munca de rutina intr-o companie multinationala. Cu cat un job este mai autonom, cu atat li se potriveste mai bine.

Sanatatea: pentru o sanatate buna este indicat inotul care pune in miscare o mare parte din muschii corpului. Mare atentie la rinichi deoarece acestia sunt predispusi unor boli care daca nu sunt tratate pot degenera.Zodiacul african

Bijuteria de lux Papillon Construct