Horoscopul african

Horoscopul african unchiulUNCHIUL
5 iunie - 4 iulie

Zodiacul african - unchiulPlaneta: Saturn
Element: Apa
Ziua norocoasa: Luni
Lunile norocoase: Iunie si Octombrie
Organele sensibile: Inima
Simul dezvoltat: Gust
Copacul: Cactusul tropical
Culoarea:Galben

Caracterizare: Unchiul este simbolul conducatorului absolut care stapaneste uneori prin tiranie, ce nu tolereaza prea bine greselile celor din jur si se asteapta ca cerintele sa-i fie executate ca la armata, fara prea multe discutii, insa stie totusi sa aprecieze eforturile oamenilor si poate fi marinimos. Nativii acestei zodii sunt distanti si se implica greu in relatii insa atunci cand o fac, se dedica trup si suflet, indiferent de natura relatiei. Au tendinta de a fi autoritari si chiar daca au dreptate si sunt indreptatiti sa fie asa, cei dragi lor ii vor considera ca mult prea duri. Din fericire simtul umorului pe care il au si faptul ca stiu sa faca haz de necaz, dar si de ei insisi, ii va transforma in personaje simpatice. Acesti nativi au mare nevoie sa invete ce este toleranta si sa inteleaga ca nu toata lumea se poarta, gandeste sau vorbeste ca ei.

Dragoste: in dragoste mereu este vorba despre suisuri si coborasuri, insa atunci cand vine vorba despre nativii acestei zodii au pretentii foarte mari de la parteneri si nu sunt dispusi sa faca compromisuri. In dragoste, cauta totul sau nimic, deoarece pentru ei nu exista jumatati de masura. Sunt senzuali si dominanti in pat dar intotdeauna atenti la nevoile partenerului.

Cariera: acesti nativi au tendinta de a se simti responsabili pentru tot ce se intampla si pentru toti cei cu care muncesc si din acest motiv provoaca conflicte la locul de munca. Ar trebuii sa-si canalizeze energia spre cariera, spre provocarile si incercarile personale, in loc sa incerce mereu sa-i salveze sau sa-i impresioneze pe ceilalti.

Sanatatea: nativii acestei zodii sunt plini de energie si de viata. Ar trebui sa practice sporturi care sa-i relaxeze si sa-i detensioneze, cum ar fi alergatul, mersul cu rolele, surful si tenisul, care le va folosi energia intr-un sens bun. Mare atentie la bolile cardiace deoarece inima este predispusa unor boli destul de grave.Zodiacul african

Bijuteria de lux Papillon Construct