Horoscopul african

Horoscopul african tatalTATAL
4 ianuarie - 3 februarie

Zodiacul african - tatalPlaneta: Soarele
Element: Aer
Ziua norocoasa: Joi
Lunile norocoase: Ianuarie si Mai
Organele sensibile: Sistemul respirator
Simul dezvoltat: Mirosul
Copacul: Baobabul
Culoarea: Verde

Caracterizare: acesta este cel mai autoritar semn al zodiacului african deoarece semnul Tatalui este asociat cu lumina si Soarele. Tatal este o persoana stabila, ancorata in realitate, cu un caracter onest, corect, altruist, tenace si cald. Oamenii din jur depind foarte tare de el si ii cer ajutorul sau macar sfaturi cu inima deschisa. Este un judecator obiectiv si are o logica imbatabila. In dragoste, cauta stabilitatea si pune mult pret pe valorile de familie. Influenteaza usor oamenii si de cele mai multe ori, o face in scopuri nobile. Nativii acestei zodii au un foarte bun fler in afaceri, insa niciodata nu neglijeaza latura umana a situatiilor. De obicei este o persoana norocoasa, care prefera sa nu se bazeze pe noroc, ci pe fortele proprii si sa munceasca din greu pentru ceea ce-si doreste. Au multi prieteni pe care ii apreciaza pe fiecare in parte pentru ceea ce reprezinta si pentru ceea ce aduce fiecare dintre ei in viata lor.

Dragoste: nativii zodiei sunt in cautarea unei relatii stabile, care doreste sa evolueze treptat si din ce in ce mai profund, pentru a ajunge la o relatie mai frumoasa si mai puternica. Le place sa faca toate activitatile in doi, cu partenerul de viata. Fiind in semnul Tatalui, sunt persoane bine ancorate in relatie de unde isi vor sustine mereu partenerul.

Cariera: in cariera simt nevoia de a avea un anumit statut profesional si social. Trebuie sa indrazneasca sa se exprimae mai mult, sa preia conducerea in proiectele intreprinse sau sa fie liderul echipei in care muncesc. Nativii acestei zodii sunt mai mult decat capabili sa faca aceste lucruri, chiar daca uneori nu stiu sa-si evidentieze imaginea. Ceea ce conteaza insa cu adevarat este ca ceilalti sa le aprecieze calitatile si abilitatile.

Sanatatea: in ceea ce priveste starea sanatatii, trebuie sa faca exercitii fizice pentru a putea scapa de stesul acumulat. Astfel trebuie alese acele sporturi care reusesc sa le aduca relaxarea si sa nu uite sa faca si exercitii care implica un ritm de respiratie profund, cum ar fi Yoga sau Pillates, pentru a putea scapa de toxinele acumulate.Zodiacul african

Bijuteria de lux Papillon Construct