Horoscopul african

Horoscopul african matusaMATUSA
4 noiembrie - 3 decembrie

Zodiacul matusa - tatalPlaneta: Charon
Element: Focul
Ziua norocoasa: Sambata
Lunile norocoase: Noiembrie si Martie
Organele sensibile: Intestine
Simul dezvoltat: Gustul
Copacul: Eucaliptul
Culoarea: Mov

Caracterizare: matusa reprezinta simbolul autoritatii naturale care da dovada de multa intoleranta si rigiditate fiind cea mai incapatanata zodie din "astrologia" africana. Ca sa compenseze spiritul autoritar, nativi acestei zodii sunt capabili de sacrificii pe care altii le-ar considera de neinchipuit. In sinea lor cred ca duc o permanenta lupta cu toti ceilalti dar si cu ei insasi. Sunt conducatori innascuti si incontestabili care insa adeseori fac apel la viclenie si manipulare fara prea multe mustrari de constiinta pentru a-si duce la indeplinire un plan. Iubesc viata si placerile ei, stiind ce este bun pentru ei si rasfatandu-i pe cei dragi mai tot timpul.

Dragoste: nativii acestei zodii iubesc rar, se indragostesc greu, insa atunci cand o fac sunt pasionali si energici. Pentru ei familia este factorul primordial pentu care sunt capabili de sacrificii, greu de imaginat la aceasta zodie. Au asteptari mari de la partenerul de viata, insa ofera cu aceiasi masura.

Cariera: nu sunt mereu siguri de ce-si doresc cu adevarat, asa ca de multe ori sunt prinsi in vartejul evenimentelor, situatie ce functioneaza bine pentru ei, deoarece oamenii pe care ii intalnesc ii vor ajuta in cariera, iar aptitunile lor sociale ii vor ajuta sa se adaptateze la orice situatie neprevazuta care se iveste. Aceasta este o calitate care-i poate ajuta sa urce pe scara ierarhica profesionala.

Sanatatea: nativii acestei zodii stau destul de bine la capitolul sanatate, insa trebuie sa faca miscare pentru o sanatate de fier. Singurele boli ce l pot afecta bucuria vietii sunt cele ale intestinelor.Zodiacul african

Bijuteria de lux Papillon Construct