Horoscopul african

Horoscopul african mamaMAMA
4 februarie - 5 martie

Zodiacul african - mamaPlaneta: Luna
Element: Apa
Ziua norocoasa: Miercuri
Lunile norocoase: Februarie si Iunie
Organele sensibile: Sistemul nervos
Simul dezvoltat: Vazul
Copacul: Arborele de nuca de cocos
Culoarea: Gri

Caracterizare: Mama este asociata cu simbolul lunii si forta sa mistica, dulcele miraj al noptii, cea care ne ghideaza in intuneric si atunci cand exista vreo indoiala ii ajuta pe nativi sa-si exploreze subconstientul, astfel cei nascuti in aceasta perioada sunt extremi de intuitivi si deschisi. Mintea lor pot patrunde tainele ascune multora dintre noi. Sunt persoane linistite, care stiu sa daruiasca din suflet si sa faca persoanele sa se simta bineve. Insa nu foarte multe persoane reusesc sa va cunoasca cu adevarat, deoarece nu lasati pe oricine sa se apropie de voi. Nu va place sa vorbiti de voi si preferati sa-i ascultati pe ceilalti. Se bazeaza adeseori pe intuitie in detrimentul unei judecati bazata pe argumente si de cele mai multe ori nu dau gres. Au un temperament puternic si le este usor sa-si impuna vointa.

Dragoste: Nativii acestei zodii sunt persoane atractive, insa nu sunt mereu constanti sau fideli, cu toate ca asemenea mamei, simt nevoia sa ii protejeze pe cei dragi si de aceea, poat fi uneori destul de posesivi. Sunt persoanae independente, ce nu au inclinatii deosebite spre o viata de casa, stabila si linistita, insa daca vor gasi persoana potrivita cu care sa imparta viata pot deveni atrasi de viata in doi. In cazul nativelor venirea pe lume a unui copil va aduce foarte multa fericire si va reprezenta o modalitate de a va cunoaste mai bine si de a descoperi lucruri noi despre propria persoana.

Cariera: Veti experimenta perioade foarte aglomerate si intense, ce vor alterna cu unele in care va trebui sa luati o pauza pentru a analiza in profunzime lucrurile si situatiile. Acceptati aceste perioade de aparenta inactivitate, deoarece va ajuta sa va adaptati si sa evoluati in cariera. Este posibil sa va schimbati locurile de munca, sau chiar si domeniul de activitate. Stiti sa va inconjurati mereu de persoane care sa va dea sfaturile cele mai bune si aveti tendinta de a cadea mereu in picioare, in orice situatie.

Sanatatea: pentru o sanatate buna trebuie sa aveti o dieta cu alimente usoare si sa rezistati tentatiei de a manca multe dulciuri. Va trebui, de asemenea, sa aveti grija speciala de sanatatea oaselor si a plamanilor. Si cu toate ca sportul nu este o placere pentru dumneavoastra, trebuie practicat si trebuie sa iesiti la aer curat din cand in cand. Mare atentie la boile sistemului nervos deoarece in cazul vostru acesta sunt punctele sensibile.Zodiacul african

Bijuteria de lux Papillon Construct