Horoscopul african

Horoscopul african leulLEUL
5 august - 3 septembrie

Zodiacul african - leulPlaneta: Mercur
Element: Pamant
Ziua norocoasa: Miercuri
Lunile norocoase: August si Decembrie
Organele sensibile: Sistemul osos
Simul dezvoltat: Gustul
Copacul: Arborele de Cola
Culoarea: Negru

Caracterizare: nativii zodiei, traiesc liberi si le place aventura sub toate formele, cautand mereu experiente noi si inedite. Sunt persoane fericite, care iubest viata si tot ceea ce are ea de oferit, avand tendinta de a visa cu ochii deschisi. De cele mai multe ori nu au rabdarea de a-i asculta pe ceilalti sau capacitatea de a-i alina pe cei dragi. Cu toate astea, au un al saselea simt, care ii face sa fie foarte intuitivi in situatiile neprevazute. Singura lor problema este instabilitatea, care se manifesta atat pe plan sentimental, spiritual sau la locul de munca. Leii sunt greu de strunit si de tinut intr-un singur loc.

Dragoste: acestia au un sistem de autoaparare emotionala foarte bine pus la punct, fapt pentru care sunt greu de ranit pe plan amoros. Daca dau gres, invata din situatie si merg mai departe, considerandu-se mai bogati din punct de vedere al experientei. Au parte de multe transformari si schimbari in viata amoroasa si de obicei au tendinta de a se intoarce de unde au plecat. Declaratiile inflacarate de iubire si certurile rasunatoare si pline de pasiune sunt cele care reusesc sa le condimenteze cu adevarat relatia. Mintea va reusi intotdeauna sa preia controlul asupra inimii pasionale in ceea ce priveste afectivitatea, iar acest lucru este singurul care reuseste sa-i faca sa nu innebuneasca atunci cand trec printr-o despartire si prin perioade dificile de transformari si schimbari.

Cariera: se plictisesc destul de rapid de un loc de munca, fapt ce duce la dese schimbati in cariera, sau in domeniul de activitate de cateva ori in viata. Drumul carierei ii va ghida pe o cale unde vor reusi sa gaseasca un job creativ, diferit, in care vor avea oportunitatea sa-si aleaga oamenii cu care sa lucreze.

Sanatatea: sunt persoane foarte ocupate, care au multi prieteni si care sunt nevoite sa jongleze cu sarcinile si angajamentele pentru a reusi sa-si respecte toate promisiunile. Adora orice forma de miscare fizica: incepand cu dans pana la sporturile pe plaja din timpul vacantelor. Mare atentie la sistemul osos deoarece acesta este predispus la boli.Zodiacul african

Bijuteria de lux Papillon Construct