Horoscopul african

Horoscopul african inteleptulINTELEPTUL
4 octombrie - 3 noiembrie

Zodiacul african - inteleptulPlaneta: Jupiter
Element: Apa
Ziua norocoasa: Vineri
Lunile norocoase: Februarie si Octombrie
Organele sensibile: Ochi
Simul dezvoltat: Auzul
Copacul: Zada
Culoarea: Alb

Caracterizare: Acest semn simbolizeaza intelepciunea strabunilor din Africa. Reactiile nativilor acestei zodii nu sunt intotdeauna prompte insa au impact major deoarece au o viziune realista si practica asupra lumii insa nu pun mare pret pe valorile materiale. Sunt reprezentarea perfecta a complexitatii si a dualitatii care exista in fiecare dintre noi, si de asemenea inteleg foarte bine aceste aspecte ale vietii moderne. Punctele lor forte sunt extraordinara abilitate de a se adapta si finetea si siretenia de care dau dovada. Stiu in mod instinctiv daca anumiti oameni reprezinta o influenta buna pentru ei si daca acestia le pot fi de ajutor in demersurile si intreprinderile lor sau in ceea ce isi doresc. Atunci cand se simt incoltiti sau neputinciosi, au obiceiul sa se retraga in singuratate ca sa isi poate pune gandurile in ordine. Sunt visatori, adesea revoltati impotriva autoritatii si pot avea firi poetice.

Dragoste: Nativii acestei zodii sunt cu adevarat fericiti doar atunci cand iubesc, moment in care simt ca traiesc si ca viata lor are un rost, insa cu toate acestea mai mereu sar din floare in floare, facand diverse alte lucruri si ratacind drumul. Cu toate acestea au nevoie sa stie ca acasa ii asteapta cineva, care-i iubeste si care se gandeste in permanenta la ei. Sunt persoane tandre si romantice ce stiu cum sa-si determine partenerul sa vada in mod clar ceea ce-si doresc.

Cariera: nativii acestei zodii au in codul lor genetic tot ceea ce este necesar pentru o cariera de succes, au: creativitate, imaginatie, intuitie, abilitati de a scrie si de a picta pentru a putea exprima frumusetea si intensitatea spirituala. Pot face cu usurinta cariera intr-un domeniu care sa le solicite si sa le valorifice creativitatea in domeniu artistic sau cultural.

Sanatatea: inteleptii au o energie nelimitata si mereu sunt in miscare, un lucru bun pentru sanatatea lor, insa ar trebui sa incerce sa se cunoasca mai bine pe ei insisi. Mare atentie la boile ochilor deoarece daca nu-i protejati va puteti pierde vederea.Zodiacul african

Bijuteria de lux Papillon Construct