Horoscopul african

Horoscopul african fiulFIUL
5 aprilie - 4 mai

Zodiacul african - fiulPlaneta: Neptun
Element: Pamant
Ziua norocoasa: Sambata
Lunile norocoase: Mai si August
Organele sensibile: Stomacul
Simul dezvoltat: Auzul
Copacul: Accacia
Culoarea:Verde

Caracterizare: Nativii acestei zodii se afla intr-un permanent traseu initiatic si atunci cand considera ca si-au dus pana la capat o misiune, nu se oprestec ci isi continua mai departe traseul, tinzand mereu spre perfectiune. Africanii considera ca fiul isi cauta in permanenta scopul in viata. De regula, sunt usor indecisi dar le place sa riste, sunandu-se ca auzul ii ghideaza in viata deoarece le place sa asculte si sa invete. Cu toate ca nu iau decizii foarte usor, sunt persoane loiale a caror cuvant odata dat este sfant.

Dragoste: In dragoste aceste persoane cauta iubirea adevarata, sunt devotate partenerului insa reusesc sa-si pastreze obiectivitatea si gandirea limpede in relatie. Acestia cauta o relatie puternica, plina de pasiune, care sa dureze intreaga viata, motiv pentru care este posibil sa treaca prin mai multe dezamagiri si despartiri pana cand vor reusi s-si gaseasca partenerul de viata. Sunt persoane incantatoare in relatii, insa uneori au tendinta de a cere foarte mult de la partener sau partenera, fara a da la fel.

Cariera: in cariera au nevoie de o provocare, pentru a se implica si a duce la bun sfarsit un proiect. Meseriile care implica rutina ii plictisesc, asa ca au tendinta de a schimba destul de des locul de munca si nu le place sa dea socoteala in fata superiorilor. Sunt fericiti atunci cand au ocazia sa munceasca alaturi de prieteni sau familie, moment in care se implica cu trup si suflet atat financiar cat si emotional.

Sanatatea: sunt persoane care adora orice forma de miscare: sa mearga cu bicicleta sau sa se plimbe in mijlocul naturii. Sunt persoane active, dar din nefericire, au tendinta de a neglija somnul, odihna si dieta care nu este tocmai sanatoasa si echilibrata. Mare atentie la boile stomacului deoarece acesta este predispus unor boli care daca nu sunt tratate pot degenera.Zodiacul african

Bijuteria de lux Papillon Construct