Horoscopul african

Horoscopul african fiicaFIICA
5 mai - 4 iunie

Zodiacul african - fiicaPlaneta: Pluto
Element: Focul
Ziua norocoasa: Duminica
Lunile norocoase: Mai si Septembrie
Organele sensibile: Sistemul circulator
Simul dezvoltat: Tactil
Copacul: Arborele de Guava
Culoarea: Maron

Caracterizare: Semnul acesta este feminin si indraznet, iar nativii din zodia fiicei sunt persoane senzuale, active si pline de viata ce acorda o foarte mare atentie detaliilor pana acolo unde poate pica lesne in pedanterie. Sunt persoane generoase si optimiste, care insa uneori au tendinta de a-si face griji la fiecare din problemele aparute in viata de zi cu zi, ceea ce-i va afecta pe ei si pe cei dragi in mod inutil inutil. Griji ce nu le serveste la absolut nimic ci le va strica adeseori tihna vietii.

Dragoste: Vor avea parte de o viata amoroasa bogata, vor avea multi admiratori de-a lungul vietii si vor frange multe inimi, uneori fara sa stea prea mult pe ganduri. Le plac pasiunile arzatoare si marile declaratii de dragoste, au nevoie de pasiune, emotii puternice, motivatii si de lucruri mereu noi pentru a reusi sa mentina flacara iubirii aprina. Atunci cand isi vor intalni marea dragoste, vor stii sa lupte pentru ea dovedind cu varf si indesat ca este partenerul ideal.

Cariera: sunt persoae creative si entuziaste, insa nu rezista foarte mult stresului, astfel ca uuneori sunt pur si simplu lipsita de energie si de rezistenta. Nativii acestei zodii pot dezvolta o cariera in grafica, comunicare sau relatii publice. Cel mai mare randament il dati atunci cand trebuie sa lucrati rapid, cu termene limita foarte scurte si atunci cand va aflati sub presiunea acestora.

Sanatatea: iubesc sporturile in aer liber, mai ales cele de echipa care daca sunt practicate constat se vor bucura de o sanatate de fier. Trebuie sa fie mereu cu mare bagare de seama la aparatul circulator, deoarece se pare ca nu functioneaza bine mereu.Zodiacul african

Bijuteria de lux Papillon Construct