Horoscopul african

Horoscopul african familiaFAMILIA
6 martie - 4 aprilie

Zodiacul african - familiaPlaneta: Venus
Element: Pamant
Ziua norocoasa: Marti
Lunile norocoase: Martie si Iulie
Organele sensibile: Pielea
Simul dezvoltat: Mirosul
Copacul: Palmierul
Culoarea: Rosu rubin

Caracterizare: Nativii nascuti in aceasta perioada sunt altruisti prin definitie, cu toate acestea sunt foarte retrasi si destul de putin comunicativi. Acestia se pot incapatana si tine extrem de mult la orgoliul lor, de aceea, au un simt al penibilului foarte dezvoltat. De felul lor, sunt cu bun simt si apreciaza persoanele care dau dovada de bune maniere. Atunci cand sufera sau sunt raniti, isi traiesc durerea in singuratate si rareori impartasesc ceea ce-i apasa. Nativii zodiei vor fi atrasi de activitati umanitare sau caritabile fiind posibil ca destinul lor sa ii poarte pe aceasta cale si sa-i ajute sa scape de framantarile zilnice.

Dragoste: prietenii, familia si copiii au un rol esential in viata nativilor din aceasta zodie, iar pentru a putea fi cu adevarat fericiti aveti nevoie sa fiti inconjurati de cei dragi. Partenerul sau partenera dumneavoastra va trebui sa va accepte modul in care alegeti sa va traiti viata, desi nu-i va fi mereu usor, deoarece i se va parea un pic ciudata atractia dumneavoastra pentru lucruri fantastice si neobisnuite. Stiti cum sa va puneti in valoare sarmul personal si sa seduceti persoanele de gen opus, insa cele mai bune rezultate le obtineti atunci cand nici macar nu va propuneti sa seduceti pe cineva. Partenerul de viata nu se va plictisi niciodata alaturi de voi, deoarece oferiti atat de multe lucruri noi si interesante incat fiecare zi va fi una noua.

Cariera: v-ati putea construi o cariera academica sau una in invatamant, deoarece va place sa ii invatati pe altii, sa daruiti, sa ajutati si sa impartasiti cee ce stiti cu ceilalti. Sunteti persoane receptive si sensibile, care stiu sa-i asculte pe ceilalti. Veti sti sa transformati in adevarata arta ceea ce vedeti, simtiti sau aflati, si veti face acest lucru prin intermediul scrisului, al muzicii sau a unei alte forme de manifestare artistica. Bogatia emotionala este cea care va va dezvolta potentialul creator.

Sanatatea: invatati sa va relaxati si sa va mentineti starea de sanatate, petrecand timp in locuri linistite si solitare, pentru a va incarca bateriile. Aveti nevoie de aceste pauze pentru a reusi sa va mentineti in forma. Mare atentie la bolile de piele deoarece corpul vostru este mai sensibil la acestea.Zodiacul african

Bijuteria de lux Papillon Construct