Horoscopul african

Horoscopul african calatorulCALATORUL
4 septembrie - 3 octombrie

Zodiacul african - calatorulPlaneta: Marte
Element: Aer
Ziua norocoasa: Joi
Lunile norocoase: Septembrie si Octombrie
Organele sensibile: Picioarele si incheieturile
Simul dezvoltat: Vazul
Copacul: Arbustul de savana
Culoarea: Roz

Caracterizare: Acesta este unul dintre cele mai controversate semne din zodiacul african datorita naturii sale duale ce face din acest nativ un om al paradoxului. Acesti nativi sunt mereu plini de surprize fapt ce-i transforma in adevarate bombe cu ceas ce pot exploda cand cei din jur se asteapta mai putin. Uneori pot da dovada de un altruism incredibil iar alteori se comporta ca niste tirani zgarciti.

Dragoste: relatiile cu nativii acestei zodii sunt o adevarata provocare deoarece sunt persoanele cele mai schimbatoare din tot zodiacul african. In acest moment pot fi tandrii si iubitori dupa care pot trece la o atitudine distanta si nepasatore. Acestia au nevoie de un partener care sa fie asemeni unei ancore care sa-i asigure stabilitatea emotionala.

Cariera: Nativii calatori nu sunt tocmai atrasi de cariera, ci doresc un loc de munca linistit fara responsabiitati de unde sa iasa la pensie fara bataie de cap. Adeseori ajung sa aiba un singur loc de munca intreaga viata.

Sanatatea: Datorita firi lor mai lenese este indicat sa faca miscare cum ar fi inotul, atletismul sau in cel mai rau caz plimbari in aer liber. Mare atentie la picioare si inchieuri deoarece daca nu faceti suficienta miscare puteti ajunge la boi grave ale acestora.Zodiacul african

Bijuteria de lux Papillon Construct