Horoscopul african

Horoscopul african abundentaABUNDENTA
4 decembrie - 3 ianuarie

Zodiacul african - abundentaPlaneta: Makemake
Element: Apa
Ziua norocoasa: Marti
Lunile norocoase: Decembrie si Aprilie
Organele sensibile: Sistemul locomotor
Simul dezvoltat: Auzul
Copacul: Ginkgo Biloba
Culoarea: Auriu

Caracterizare: Abundenta este reprezentata de o cascada, care simbolizeaza abilitatile, bogatia si abundenta, in toate sectoarele vietii. Cei nascuti sub semnul Belsugului vor avea un destin plin de noroc, cel putin din punct de vedere financiar. Nativii acestei zodii sunt ambitiosi, orgoliosi si vor face tot ce ii sta in putere pentru a-si atinge scopurile. Acestia pun pe plan principal propria lor bunastare si sunt uneori atat de ocupati cu propria lor persoana incat trec foarte usor peste parerile si suferintele altora. Cu toate acestea, au o prezenta fermecatoare si o fire sociabila fapt ce le va face multi prieteni, insa trebuie sa stie sa deosebeasca prietenii adevarati de cei care stau in preajma lor asteptand anumite foloase materiale.

Dragoste: Nativii acestei zodii alterneaza flirturile cu relatiile stabile, datorita faptului ca nu se pot hotari pe care le prefera mai mult. Daca in cele din urma se hotarasc sa se asezeze la casa lor acest lucru trebuie sa se intample in conditiile impuse de ei pentru a nu ramane blocati in rutina si relatia sa nu le ingradeasca in niciun fel viata de zi cu zi. Acestia au nevoie de lux, de surprize neasteptate si de vise.

Cariera: nativii acestei zodii stiu ca se pot baza mereu pe norocul lor care nu i-a parasit nicand pana acum, insa pentru a-si putea pastra norocul, va trebui sa fie ajutati si de cei din jur cu abilitatile pe care le-au obtinut in urma experientelor traite in viata. Trebuie sa aiba grija insa sa nu foloseasca prea multa afectivitate la locul de munca, deoarece au aceasta tendinta si trebuie sa li se aminteasca mereu ca locul de munca este pentru a munci, nu pentru a-i face pe cei din jur fericiti.

Sanatatea: au nevoie sa petreaca singuri pentru a reusi sa-si pastreze controlul asupra lucrurilor, asa ca se recomanda sa presteze sporturi individuale, care ii fac sa se concentreze, asa cum ar fi golful sau echitatia. Mare atentie la sistemul locomotor deoarece acesta este punctul lor slab.Zodiacul african

Bijuteria de lux Papillon Construct